Publicerat: / Hästar

Uteritt med Calle

Idag på eftermiddagen red jag och Kajsa ut med Calle, det gick bra, men red en väg jag aldrig ridit och den var inte så bra.. Så det blev endast skritt och lite trav :) Men när vi kom tillbaka från uteritten gick vi ner till deras gamla hage och så arbetade jag honom lite där, och galopperade runt lite :) 

När vi kom dit hade han ingen grimma och flugskydd på sig, tyckte det var konstigt för han brukar ha grimman på sig när han har "fransar" som skydd. Men såg efter vi ridit att den låg i hagen, stängd och allt ;) Så han har tydligen fått av den ändå, knashäst!



Publicerat: / Vardag

Sången

Nu åker jag, mamma, Danne, mormor & morfar till Sången, och nej jag menar inte en sång som la la la utan en sjö som heter Sången ;) På förmiddagen har jag varit med kaninerna en stund, tagit kort på dom och "lekt". Och nu åker vi och badar en stund.

På eftermiddagen/kvällen ska jag till Calle, blir en tur på honom :) Kajsa följer kanske också med, men det är inget bestämt! Så vi får se, jag ska i alla fall dit till myspojken :) Men nu måste jag sluta skriva, måste packa i allt sen åker vi, hörs senare!



Publicerat: / Allmänt

Hopp outfit

Detta är en outfit jag verkligen vill ha, hopp och allround outfit :) 



Publicerat: / Vardag

Mot Närsjö

Snart åker vi till Närsjö, kommer bli jätteskönt :) Det är säkert varmt i den sjön för den är inte så stor tror jag?! Det är varmt och skönt i älven så då är det ju typ det överallt ;) Danne ska bara äta frulle och sen åker vi dit en stund! 



Publicerat: / Vardag

Dagen och morgondagen

Idag var jag ju med Hanna och vi har haft jättekul, vi har badat i Flosjön och i älven, typ vart med alla djur dom har och så vidare :) Vi har haft jättekul i alla fall. Red inte Tuffing nå när jag kom hem, tittade på Danne paddlade en stund direkt efter jag åkt hem från Hanna och sen skulle vi grilla och så.. Så jag hoppade det :)

Imorgon ska nog jag, mamma och Daniel till Närsjö och bada/sola, vi blir väl där några timmar :) Om jag hinner kanske jag ska rida Ivan också, var ju sjukt längesen nu, så suget efter att rida honom är stort nu! Några av dom närmsta dagarna framöver ska jag då rida honom, de måste jag :D 





Publicerat: / Allmänt

filmtime

Nu ska jag och Hanna se på film, eller det är en serie men :) Pretty little liars, det är en superbra serie. Rekommenderar!! :D



Publicerat: / Vardag

Godmorgon tisdag

Precis vaknat upp till en blå himmel, men det skulle nog bli regn till eftermiddagen.. :/ Dagens planer är i alla fall att vara med Hanna, ska till hem till henne. Måste ju kika på deras söta valpar Zingo & Nicke :D Sen ska vi väl göra mycket annat också :) 
 
När jag kommer hem så ska nog jag och Matilda ha "kvällsritt" , dressyr med Calle och Tuffing :) Jag på Tuffing och Matilda på Calle, så det blir skojigt! Men nu ska jag in och äta frukost, så hej då :)
Fick även hem dom här 3 skalen igår på posten :D

Publicerat: / Hästar

Höger galopp!!!

Idag vid ca.5 åkte jag och mamma till Calle, egentligen skulle jag, Matilda och Engla ridit ut med Tuffing, Calle och Lukas men det blev inte så i alla fall, så jag tog en tur på Calle själv istället :) Han var superduktig. Tog höger galopp som han typ aldrig gör annars!!! Så han fick mycket beröm efteråt. <3 :') Vi ska börja hårdträna med höger galoppen speciellt nu, sen med hela honom också så att han ska bli fin, men galoppen ligger högst upp på listan :)

På hemvägen var han pigg, så när jag tog galopp drog han mer huvudet men fick upp det direkt igen i alla fall :) Han var jätteduktig idag i alla fall! Dom har fått en ny hage också och där vi sätter fast hästarna är i hagen nu. Så när han skulle få sin mat efter ridpasset så skulle Tuffing också ha, så mamma fick sätta på honom grimman och gå iväg bakom huset ;) Haha! 
Bild från dagen :)

Publicerat: / Fotografering

Klockaregården bildbomb 2

Fail ;) 








Bjuder på dessa två: 
Elina försöker smyga på vår rumskompis Sonia som ligger på studsmattan..
Men hon misslyckades xD



Publicerat: / Fotografering

Klockaregården bildbomb 1




















Kommentera gärna :) 


Publicerat: / Tips

Hööks nya collection

Har ni sett att Hööks nya collection kommit ut? Det har jag, och har redan införskaffat mig en tröja av höst/vinter collectionen, jag älskar den ser ut såhär: 
Men sen har jag även sett lite andra saker jag gärna vill ha, mihi :') Har presentkort där så kanske ska köpa något mer sen. Det här var vad jag gärna vill ha:
Till Ivan eller Calle
Till Ivan eller Calle
Till mig 

Till schabraket skulle det vara så snyggt med: Stickade marinblåa tröjan som jag köpte, röda ridbyxor (måste införskaffa i så fall) och röda eller marinblåa lindor, måste typ ha den outfiten 😍

Publicerat: / Hästar

Ridlägerveckan 2014

Dag 1/17 juli: Det var dagen vi kom till Grebbestad Fjorden camping, vi kom vid 13-14 nånting. Vi gjorde inte så mycket då, utan satt upp förtältet till husvagnen och så löste jag lite korsord. Senare mot kvällen åt vi tacos och sen gick vi ner till bryggorna och tittade på fina,stora båtar.

Dag 2/18 juli: Dag 2 gick vi till Tanumsstrand och var vid bryggorna där och tittade, sen gick vi till sport shoppen och tittade runt. Sen gick vi tillbaka till husvagnen i Grebbestad och packade med oss fika och gick upp och satt oss på klipporna och satt oss där en stund. På kvällen grillade vi och det var jättegott!

Dag 3/19 juli: Dagen innan ridlägret var det, pirrigt var det :D Men vi var på klipporna även idag, solade, tog kort på båtar osv. Elina med familj kom på eftermiddagen, så jag och Elina var nere vid havet en stund och hon letade snäckor. Vi såg fullt med minikrabbor.

Dag 4/20 juli: På förmiddagen var jag och Elina på klipporna m.m sen klockan 16:00 kom vi till ridlägret, kollade runt osv. Sen åkte föräldrarna och vi gjorde namnlekar och andra lekar, sen fick vi våra hästar vi skulle ha under hela lägret. Jag fick en liten D-ponny som var blandning mellan gotlandsruss/svensk ridponny om jag inte minns fel, och han hette Hermes men kallas Herr mes eller mesen. Jag blev helt kär i honom direkt <3

Dag 5/21 juli: På förmiddagen red vi dressyr i paddocken, första ridpasset på Hermes. Riktigt nöjd med honom, pigg & busig var han. På eftermiddagen red vi ut i skritt och trav bara, gick också jättebra. Mellan ridpassen badade vi också, och på kvällen gick vi ner till sjön igen och grillade hamburgare och skrattade ;)

Dag 6/22 juli: Idag var det markarbete som stog på schemat, vi red det på förmiddagen och det gick bra :) Sen efter lunch blev det bad igen och på eftermiddagen hade vi voltige med Salina och Rubi, jag red haflingern Salina och det var superkul! Kom en regnskur medans jag och någon till red. Sen på kvällen skulle vissa iväg och tävla en pay & jump så vi fick följa med. Hermes, krokan, Loppan och Grisen tävlade, alltså dom från Klockaregården då.

Dag 7/23 juli: Även 2 ridpass idag, på förmiddagen red vi ut i skogen. Vi galopperade i full fart och hoppade över en liten stock. Hermes var superpigg och drog iväg efter Junior (en ponny jag hade framför mig) men det var grymt kul! Sen badade vi efter lunch igen, alla dessa dagar har varit supervarma, typ 30 grader så det var så himla varmt att rida, fast kul! Mot kvällen hoppade vi, jag hoppade ca.60 cm med Hermes, han var lite trött efter gårdagen men jätteduktig! På kvällen blev det spökkväll, en ledare/praktikant kom in typ 00:00 i våran stuga och ropade SPÖKKVÄLL!

Dag 8/24 juli: Idag badade/simmade vi med hästarna, det var jättekul! Hermes var en riktig badhäst så han simmade och plaskade för fullt :) Sen lekte vi olika sånglekar efter lunch, och så badade och solade vi. På kvällen ca. 20:30 hade vi dressyr/markarbete i paddocken, vissa red barbacka och jag gjorde det såklart, Hermes var suuuperfin i formen och jätteduktig. Lydig och bara bäst!! Tror det var idag jag och en av ledarna hade vattenkrig,eller så var det den 7:e. Elina var med lite hon också men det var mest krig mellan mig och Hannah xD Haha, gissa om jag blev blöt! Men kul var det..

Dag 9/25 juli: Idag blev det gymkhana på förmiddagen, jag och en ledare som hette Vera hade Hermes, vi gjorde olika stafetter. Man skulle bl.a hänga på hästen och den andra gå/springa med honom, sen skulle man rida bort till andra sidan och sjunga en låt medans de andra gissar vad det är för låt och mycket mer! :) Sen badade vi på eftermiddagen, och satt och skrattade och fångade flugor inne i storstugan. På kvällen åt vi tacos, sen red vi ut med hästarna, och hoppade ett hinder typ 3 gånger på ridbanan. Sen mot kvällen hade vi stugshow, hur mycket skratt som helst xD 

Dag 10/26 juli: Idag var det slut på en av dom roligaste veckorna i mitt liv.. Vi hade uppvisning i hoppning för föräldrarna osv, ganska nöjd men han var lite seg och ville hoppade av lite sent men, hoppade ca.60-70 :) Sen hade vi gruppkram och enskilda kramar med varandra och så hemfärd, ville verkligen inte.. Usch det var hemskt att lämna alla härliga människor och gården, sist men inte minns Hermes, hjärtat gick i bitar kändes det som när jag lämnade honom o hagen för sista gången, världens bästa ponny.. Glömmer dig aldrig :(<3<3<3<3 I LOVE YOU HERMES!! <3 

Den 11:e Juli, dagen efter åkte vi hem till Björbo igen. Ville verkligen inte hem, det hade varit en underbar vecka! Hoppas jag kommer göra om den någon gång <3 Har ni några mer frågor får ni kommentera :) Ska ladda in bilderna på datorn sen så får ni bildbomp när jag har tid att fixa med det! 
Hermes<3<3



Publicerat: / Hästar

Hemma efter en grym vecka

Nu är jag hemma i Björbo igen, jag har haft en grym vecka på klockaregården ridläger :D<3 Nya underbart snälla vänner, bästa ledare, bra anläggning och världens bästa Hermes ..<3 Kommer skriva ett inlägg om hela veckan imorgon, så håll utkik!

Nu ska jag se på film och sen sova, imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det visat sig väl :) I alla fall skriva ett inlägg om veckan, och ladda in bilderna på datorn och vidare till mobilen, redigera dom om jag orkar också :) Ses imorgon!
Hästarna alldeles framför stugorna vi bodde i, och sjön en liten bit nedanför :')

Publicerat: / Allmänt

Bloggen får ett uppehåll

Hej! Tänkte bara säga att bloggen får ett uppehåll till nästa måndag (28 juli), så kör jag igång igen. Har inte tid att blogga nu när jag är här, och på ridlägret får man inte ha mobil så då kan jag ju inte heller ;) Så säger ett stopp här i typ 1,5 vecka. Men jag kommer tillbaka på måndag nästa vecka, då kommer jag skriva om hela ridläger veckan osv, hoppas ni kommer tillbaka! :) Kram!

Grebbestad <3

Publicerat: / Allmänt

Nu drar vi

Nu bär det iväg ner mot Grebbestad :D Vi åker till Karlstad nu och sover sen åker vi resten imorrn, bloggningen kommer därför inte vara så bra gissar jag på, men ska försöka blogga så mycket jag kan till söndagen. :) Söndag börjar ridlägret så då blir det helt off med bloggen tills lördag.. Men ni får hålla ut, självklart kommer jag tillbaks :D Men till söndag så ska jag försöka slänga in 1 inlägg i alla fall.

Bye bye mina sötaste niner <3

Publicerat: / Hästar

Mysigt ridpass

Idag åkte jag och Matilda till Calle och Tuffing vid 8:30, nu är jag hemma efter en rolig förmiddag :) Började med att jag red Tuffing och Matilda Calle, sadel på Calle men inte på Tuffing så jag red alltså barbacka. Vi red till en åker en bit bort och där red vi en stund. Tuffing var lite seg men när man väl fått igång honom gick det bättre. Skrittade & travade på honom :) 

Efter en stund hoppade jag upp på Calle istället, red honom i 10 minuter kanske i alla gångarter. För sen började det regna så då red vi hemåt :) Calle var på bra humör idag, han arbetade på bra och galoppen var mycket bättre än vad den brukar vara 👍 Nöjd över båda hästarna, Matilda tog lite kort på både mig och Tuffing och mig och Calle, så har nog lite nya bilder :) Tog också lite kort på hon och Calle men Tuffing puttade på mig hela tiden typ så vet inte om det blev några bra ..



Publicerat: / Fotografering

Ryssen <3













Älskade ponny <3<3

Publicerat: / Bloggar

Allhorse.webblogg.se

Märkt att Matilda startat upp sin blogg igen? Om inte tycker jag ni ska gå in och titta & kommentera :D Hon måste på motivation att stanna kvar i bloggvärlden, så sprid hennes blogg och kommentera massor! Http://allhorse.webblogg.se eller länk: http://allhorse.webblogg.se ! Ni måste kika in :)
 

Publicerat: / Hästar

Ryssen & Ivan

Idag har jag inte haft någon lucka att hinna blogga på, så berättar lite om min dag idag :) Den har varit toppen kul! Började med att åka till ridklubben, där väntade jag i stallet på att Annie skulle komma och hon kom typ 5 minuter efter. Då hämtade vi Ryssen i hagen, gjorde iordning osv. När vi var klara gick vi ut till lilla ridbanan, Annie började att rida och jag fotade henne (vi red förresten barbacka). Dom var jätteduktiga, finaste ekipaget <3 :* 
 
Efter en stund så var det min tur, red i alla gångarter och han var jätteduktig :) Lugn och snäll, lite stark i galoppen men. Det var superkul att rida världens bästa lilla Ryssen igen, saknat honom jättemycket <3 När vi var klara gick vi upp till stallet igen och borstade igenom honom igen och allt man gör när man ridit ;) Sen hade Annie med sig saft och bullar så vi satt oss i klubbis och fikade innan vi åkte hem igen. 
 
Ridit Ivan nu på eftermiddagen också, sista gången innan bi åker bort :( Han var upptagen imorgon, med då rider jag Tuffing och kanske Calle istället, precis lika kul :D Jag och Matilda ska rida ilag, längesen nu så det ska bli superkul! Tar nog ut kaninerna imorrn också en sista gång, kanske packar resväskan det sista också. Sen åker vi till västkusten på onsdag kväll eller torsdag morgon :D
Kommer några bilder på Ryssen och oss sen 👍

Publicerat: / Vardag

Agerar fotograf imorgon

Hejsan hoppsan! Kommit hem från Borlänge för lite mer än en timme sen och hittade det jag verkligen var ute efter :D Ett par ridskor, 2 par ridstrumpor, en ridtröja som jag letat efter lääänge och en pyjamas, supernöjd med allt. Nu är jag redo för ridlägret :D<3 

Morgondagens planer är fotograf och rida, klockan 10:30 ska jag och Annie träffas vid VRS (ridklubben) och jag ska fota henne och Ryssen, sen fick jag även rida lite också <3 På bästa Ryssen, saknar honom jättemycket.. Kommer bli riktigt skoj med både fotografering och rida, och att träffa Annie igen :D På eftermiddagen ska jag rida Ivan, och på onsdag sen åker jag ju bort i 1,5 vecka. Riktig bra dag imorgon 👍
Hur grymma är dom inte??! :o Annie & Ryssen <3 

Publicerat: / Allmänt

Min bästa vän <3

Min bästa vän, ni anar inte hur mycket kärlek det är till honom.. Så lycklig att jag får rida & sköta honom, bästa häst <3
I LOVE YOU

Publicerat: / Vardag

Kalas

Idag på eftermiddagen hade vi kalas för mig, farmor, farfar, mormor, morfar och familjen. Jag fick 4 böcker, presentkort på Hööks och pengar- toppen! 👍 Sen fikade vi med bullar, jordgubbstårta osv, jättegott var det :) När dom åkte hem igen så tog ja ut Lisa en stund igen och myste lite. Dom var ute tidigare idag också, Lina skuttade i uteburen och Lisa fick gå promenad :) 
 
Imorgon ska vi åka till Borlänge en sväng, jag ska in och titta på Norells. Ett par ridskor står högst upp på listan så jag hoppas att jag hittar ett par :) Sen kikar jag väl runt på lite annat där också. Ska också in på en annan affär och kolla efter en plånbok, kanske blir det ett köp! :) Mer vet jag inte, jo just det vi ska och äta strutsglass också, haha aldrig smakat så det blir spännande :D
Små busar! 

Publicerat: / Allmänt

I can`t believe it

Kan verkligen inte fatta det,om 7 dagar står jag och Elina på gården vid vårat första riktiga ridläger!! Vi har bara varit med på ett 3 dagars ridläger vid ridklubben förut men nu blir det ett riktigt ridläger i en vecka <3 Kommer bli så himla skoj, vara med hästar hela dagarna och få nya kompisar!! Så himla kul så jag fattar det inte. Kommer nog bli en av dom roligaste sakerna jag gjort, om nu allt är bra vid ridlägret, som anläggningen, hästarna, personalen och de andra ridlägerdeltagarna.
 
Men om 3 eller 4 dagar åker min familj mot ridlägret, vi ska bo på camping dagarna före så vi åker på onsdag eller torsdag, vi har campingplatsen från torsdag men vi åker kanske på onsdag och delar upp vägen dit för det är en liten bit :) Kommer i alla fall bli så sjuuuuukt kul, längtar som tusan!!! <3
 
 
 
 
 

Publicerat: / Hästar

"Huppeli hupp"

Idag hoppade jag Ivan som jag nämnde tidigare, det gick både bra och lite sådär. Ibland blev han ofokuserad och drog upp huvudet och gasade på bara, men sen 2 sekunder efter var han en fin dressyrpolle :) Började med bommar på långsidan i trav, gick bra men ibland gick det lite fort över dom men i helhet gick dom toppen :D 

Efter ett tag började jag hoppa lite, hade en kombination på andra långsidan med 2 hinder och ett galoppsprång emellan. Först var han lite loj och gjorde inte alls som jag ville. Drog iväg i sin egna fart och tryckte sig förbi hindret typ. Men sen hoppade han kanonfint efter att jag fick bestämma :) Ganska nöjd över detta pass, bättre kan det gå men. Imorgon kanske jag tar en uteritt på honom :) 
Hoppa det kan han!! 

Publicerat: / Shopping

Haul-Göteborg

Nu kommer det bilder på det jag köpte förra veckan i Göteborg, blev inte så mycket men visar ändå :) 
2 t-shirtar från Cubus :)
1 tangle free hårborste från Pinkroom :)
1 VS body mist från Pinkroom :)
1 VS body lotion från Pinkroom :)

Sen köpte jag också ett par sommar ridvantar från Skara Hästsport men dom är uppe i stallet så kan tyvärr inte visa, men det är ridvantar som är lite tunnare :) 



Publicerat: / Hästar

14 år

Idag är det inte en vanlig dag... Utan min födelsedag! Hipp hipp hurra för Carro 14 år idag, grattis grattis till mig själv :D Haha! 
Dagen spenderar jag där jag vill vara, på hästarna <3 Ridit Lukas ett pass nyss och smart blir sen hoppning på Ivan, kommer bli så kul!! Elina hänger med dit, få se om kameran får följa med eller ej :) 
 
Öppnat lite paket på förmiddagen också, fick massor av skoj :) Bl.a så var ju mobilen en present och ridlägret lite också, sen fick jag smyckeshållare, "hängstol" + kuddar, ny touchpenna för min gick sönder, lite kläder, hårspray och mascara. Och av Elina fick jag nagellack, örhängen och en supersnygg fotkedja, Jättenöjd över alla saker, tack tack tack :* 
Fina Tyren <3 

Publicerat: / Hästar

Bästa Lukas

Nu på eftermiddagen runt 5 var jag och Elina ute på tur med Lukas, pigg liten rackare trots värmen :) Vi hade en jätterolig tur, skratt i fulla lass och ett underbart väder. Blev en liten skogsväg och där är det riktigt kul att fräsa på ordentligt, ibland flyger man i vagnen om det kommer en rot t.ex, superkul ;)

När vi släppte tillbaka honom i hagen, med Cindra och Ivan så var Ivan världens myskille <3 Medans Cindra & Lukas hållde på med något kom Ivan till mig och skulle mysa, finns hur mycket kärlek som helst mellan oss, min bäste vän <3<3<3 
Nu ska familjen + Elina åka till Tyren, Elina följer med och badar en sväng och vi (familjen) sover kvar igen :) 



Publicerat: / Vardag

Varmt var bara förnamnet

Idag satt jag äntligen på hästryggen igen, och inte vilken som helst utan bästa Ivan <3 Red ut en liten tur i skritt och trav, var så galet varmt så ham var svettig redan efter promenaden från hagen och hem. Så tog det lite lugnt! Men det var så kul att sitta på honom igen, en hel vecka sen .. Känns som 1 år för hästgalna mig ;) 

Ridturen gick bra i alla fall, han var lite trött av värmen men han var ändå jätteduktig <3 Svampade av honom rejält efteråt och han stog och njöt hihi. Sen gick jag ner till hagen med honom igen, och där kan man snacka om varmt, höll på dö! På eftermiddagen ska jag och Elina ut och köra Lukas en sväng, blev inte Calle och Tuffing idag,får bli en annan dag:) Men lilla Luuuukas får det bli :') Nu ska jag gå ut och titta så kaninerna är kvar :) 
Precis slagit in detta... Bästa Elina ska få det,hon blev ju fjortis igår :D http://elinaelg.blogg.se

Publicerat: / Allmänt

Sola och bada

Slänger in ett snabbt lite inlägg till er som läser, är i Tyren just nu och solar och badar, jätteskönt är det :) Har som sagt världens dåligaste internet här men här nere på bryggan så är det bättre. Har det väldigt skönt här, väldigt varmt ute och i vattnet igår var det 21.5 grader idag skulle jag tro på 20 grader efter gårdagens regn och åska på eftermiddagen!

Saknar att rida.. det är ju i för sig väldigt varmt så ganska nöjd att ha en sjö nära sig. Men imorgon ska jag hem över dagen och rida, vara med kaninerna och så. Börjar rida Ivan på morgon/förmiddagen, en uteritt för honom :) Sen är jag nog med kaninerna en stund när jag kommer hem och så rider jag och Matilda ut med Calle & Tuffing på eftermiddagen! Kommer bli sjukt varmt men jaja..:)



Publicerat: / Hästar

Nu åker vi igen

Sovit 1 natt i min säng och nu åker vi igen, haha vi har mycket på i den här familjen ;) Men nu åker vi till sommarstugan i Tyren, sola och bada osv. En till familj följer med oss dit också. Vi (familjen) sover där inatt, vet inte om vi sover där till ons också eller inte :) 

Tänkte rida idag men blir ingen i alla fall, otroligt varmt också så skulle ha ridit senare ikväll i så fall :) Kanske åker hem och rider någon dag också, vi får se! Nu ska vi i alla fall packa klart och åka, kommer inte blogga något medan vi är där, så dålig täckning men slänger kanske in ett inlägg om jag är hem en sväng :)
Saknar dig Pivan <3

Publicerat: / Allmänt

Vilken värme

Idag har vi varit på stan som jag nämnde igår, först åkte vi till Backaplan och där gick vi bl.a till Myone men det var inget som föll mig i smaken så inget köp där inne :/ Får se om vi hittar någon hästaffär på vägen hem imorgon, måste ha ridvantar och ridskor till ridlägret!! Men annars blir det nog Norells i Borlänge eller beställa från något ställe på internet :)

Resten av dagen var vi på Nordstan osv. Köpte lite grejer som jag lägger upp bilder på när jag kommit hem :) Kikade in på Tessie och Chelsea också men naej, var inget som föll mig i smaken.. Imorgon rullar vi hemåt igen, så nu blir det tv och ost & kex, ha de bra :)


Hihi Lisa är galen i glass :') Saknar mina söta tjejer <3

Publicerat: / Allmänt

Liseberg

Nu är jag hemma efter en toppendag på Liseberg. Från 11 på förmiddagen till ca.20 kanske på kvällen, brukar bli 11 då dom öppnar till 23 då dom stänger men blev några timmar kortare idag ;) Har åkt i stort sett allt, eller ja dom lite häftigare då och inte barn. Premiär på Helix blev det och shit säger jag bara, ni måste åka den!!! Coolaste berg & dalbana jag åkt, men Balder är ju också sjukt rolig, men Helix var riktigt fränt, och fort går det ;)

Nu ska jag titta på lite tv och sen sova, imorgon blir det shopping. Eller ja i alla fall stan, få se om jag shoppar något :) Men det hoppas jag, haha! Vi ska till Backaplan som var nordens största shoppingcenter tror jag, kommer bli skoj! Så blir väl inge bloggning imorgon förrän kvällen kanske :)




Publicerat: / Allmänt

Framme i Göteborg

Nu är jag i Göteborg, sitter och vilar mina ben i soffan efter att ha gått långt. Vi kom hit vid 16 ungefär och då gick vi ut på stan ganska direkt. Vi skulle gå till hästaffären Myone men det var för långt att gå så vi åker dit på lördag eller söndag istället :) Men Pinkroom gick jag in på, var ju ute efter 60 ml body mist men det fanns inte :/ Så köpte en stor/vanlig body mist med doften Pure Daydream :) Och så en borste (till håret) och en hudkräm som både jag & mamma ska ha!

Nu ska vi snart äta lite, grillad kyckling, typ pomfritt och bearnaisesås, gott! :) Och imorgon blir det Liseberg, kommer bli så jäkla kul :D Ska testa Helix, ah :o Hur ska det gå? Men vi hoppas det går bra, och att det inte är så många folk.. :) Nej men nu ska jag äta, hörs!





Publicerat: / Kaninerna

Ridit Delilah

Idag har jag inte hunnit eller kunnat blogga, först på morgonen var jag med kaninerna en stund :) Båda fick gå en liten promenad runt gården, Lisa lite längre! Duktiga var dom :) Sen åkte jag till Matilda (ridkompis). Hon har fått hem en ponny som heter Delilah eller egentligen Oh, hey there Delilah. Så vi har varit hos henne hela dagen, ridit och myst <3 

Hon var urhärlig att rida, och hålla på med i hantering över huvudtaget :) Skrittade,travade & galopperade med henne. Supersköna gångarter och verkligen lätt att börja arbeta med. Hon blev lite het i galoppen när vi var utanför hagen och red, men absolut inte svårt att få stopp på henne och så utan hon gasade på lite mer bara :) Men dagen har varit grym!! Och den avslutades sååå bra också, mamma kom med en påse och där i låg 2 nya mobiler, en samsung galaxy s4 (vit) till mig och Sony xperia Z1 compact (vit) till Danne, gissa om vi blev glada :D :D Imorrn åker vi till Göteborg <3



Publicerat: / Kaninerna

Hopp med Lisa

Idag har jag också hoppat lite med Lisa, började med Lina också men såg att hennes skuttning inte var nå bra än... :( Så hon fick springa i selen en stund bara. Men Lisa hoppade jag med, hon var grym!! Hoppade högt :D Hade 4 hinder bara, först 3 "studs" (som när man rider hästar" alltså att det kommer ett hinder alldeles direkt dom landat efter första, hur man nu ska förklara ;) Sen hade jag ca.1,5 m och så en trea (tre hinderstöd på raken) fast jag har ett helt som sitter ihop, ser ut som ett staket (kommer bild) 

Började med lågt som vanligt, kryss på studsen och en tvåa på det sista :) Funkade super! Sen höjde jag mer och mer på det sista så det blev en trea (trippelbarr inom hästsporten). Hade lägst,högre,högst men hon hoppar alla samtidigt :) Slutade med att hon hoppade på det högsta!! Världens grymmaste Lisa fisa <3 Vet inte hur högt det var men ca. 50 cm säkert! 



Publicerat: / Hästar

Det blev lite blött..

Precis kommit hem från en väldigt bra tur med Ivan, var först lite nervös när vi skulle hämta honom i hagen och gå upp med honom till stallet ifall det blev som igår.. Men jag satt på tränset istället och så kedjegrimskaftet och det gick toppen. Han var lite stressad när Cindra gnäggade när vi gick iväg men så fort hon blev tyst lugnade han sig. Så han var jätteduktig idag <3 Hur snäll som helst!

Ridturen gick också bra, han lyssnade superbra på mig :D Stannade en gång och "frös fast i marken". Men mamma kom och tog tag i tygeln och ledde iväg honom en liten bit, efter det skötte han sig super!! Hade en grym galopp på honom också, stog upp i stigbyglarna och "lullade" på i en bra galopp, jättemysigt var det! Regnet kom när jag ridit halva vägen ungefär så det blev lite blött ;) Speciellt när jag gick ner med honom till hagen igen, då blev jag blöt på armarna fast jag hade regnjacka.. Fick inte ta av honom grimman heller i hagen, han skulle till Cindra direkt, men tillslut stog han still och jag fick ta av den, då kutade han till Cindra, hans bästa kompis;) Haha! 
Bild från dagen :)